Haşema Nedir? Çeşitleri Nelerdir? - Starinci

Haşema Nedir? Çeşitleri Nelerdir? - Starinci

Haşema Nedir? Çeşitleri Nelerdir?

Havaların ısınmasıyla ihtiyaç duyulan serinleme hissini en iyi karşılayan seçenek şüphesiz deniz. Plaj, kum, güneş gibi kavramların düşüncesi bile tatilseverleri heyecanlandırmaya yetiyor. Serin sulara kendini atmak isteyenlerin tercih ettiği haşema çeşitleri, muhafazakâr giyim stiline sahip kullanıcılar tarafından oldukça rağbet görüyor. Teknolojinin modaya kazandırdığı avantajlar arasında yerini alan unsurlar ise hızlı kuruma özelliğine sahip kumaşların üretilmesinde önemli rol oynuyor. Peki, haşema nedir ve tasarımları nelerdir? Hayatı kolaylaştıran tesettür mayo alternatiflerinin çeşitleri ve özellikleri hakkında tüm merak ettiklerin bu yazımızda…

Haşema Modelleri

Öncelikle sıkça duyduğun ‘’Haşema nedir?’’ sorusuna açıklık getirelim. Böylelikle her daim şık olma arzun, plaj giyim konseptlerine de kendini gösterecek. Muhafazakâr görüşün plaj kıyafetlerine yansıyan tasarımları arasında, alt ve üst parçalara sahip kapalı mayo çeşitleri haşema olarak adlandırılıyor. Moda trendlerinin belirlenmesiyle ortaya çıkan tasarımlar sayesinde sezona damgasını vuran giyim ürünleri de farklı bir boyuta taşınıyor. Çağdaş çizgilerin orijinal dizaynlarda hayat bulan renk harmonisi, zengin model alternatiflerini yaşamın içine katıyor. Tesettür giyim tutkunlarının yüzme aktivitelerinde öncelik verdiği haşema ise bambaşka bir stile sahip. Tesettür mayo çeşitlerine şöyle bir göz atarsan, tasarım ve kumaşlardaki estetik detayları rahatlıkla fark edebilirsin. Haşema modelleri arasında bulunan pantolonlu seçenekler, ‘’Rahatlığı seviyorum’’ haykırışlarına eşlik eder nitelikte. Ayrıca bu tasarımlar havuzda ya da denizde özgürce hareket edebilmen için fazlasıyla ideal. Plaj modasına uyum sağlarken, aynı zamanda saçlarının görünmesini önleyen bone kullanımı da sıkça tercih ediliyor. Haşema tasarımlarında uygulanan dokuma kalitesiyle vazgeçilmezin olmaya aday görülen Starinci, hızlı kuruma özelliğine sahip kumaşlarıyla üretim yapıyor. Yoğun ilgi gören tasarımların başında ise yelek görünümlü çeşitlere mutlaka göz at! Hem pratik kullanımlı hem de şık detaylar barındıran haşemalara sahip olmayı istemez misin?

 

Su tutmayan ve likralı yapısıyla tesettür plaj giyiminde farkındalık yaratan seçeneklerimizde, yarı ve tam kapalı haşema modellerİ öne çıkıyor. Ayrıca herkesin farklı bir tarzı olduğunu düşünerek yarım kollu ve kolsuz tesettür mayo çeşitlerine de koleksiyonumuz içerisinde yer verdik. Senin gibi moda tutkunlarının zevkini yansıtmayı başaran sade ve etkileyici tasarımlarımız hem rahatlığını hem de şık görünümünü ön planda tutuyor. Volan, fırfır, pelerin gibi detaylarla zenginleştirdiğimiz modellerin yanı sıra fermuarlı, fermuarsız alternatifler de mevcut. Bazen canın sadelikten yana tavır takınırsa düz renkli haşema tasarımlarıyla beraber, fark yaratan desenlerin harmanlandığı ürün stillerini de değerlendirmeni tavsiye ederiz. Her daim konfor sunan modellerimizin üst grup çeşitleri, farklı boy ebatlarına sahip olması bakımından memnuniyet verici sonuçlara imza atmayı başarıyor. Tarzınla uyumlu kombinler yapmaktan hoşlanıyorsan, alt gruptaki tayt ürünlerini tercih ederek bunu başarabilirsin. Zengin model çeşitliliğiyle muhafazakâr giyimde tesettür mayo arayışına son noktayı koyan Starinci; stiline, zevkine ve ihtiyacına uygun trend tasarımları üretmeye devam ediyor.

Haşema Fiyatları

Tesettür giyim tarzına sahip modaseverlere hitap eden koleksiyonlarımızda oldukça dikkat çekici çizgilerin hâkim olduğu modeller bulunuyor. Sezon trendleriyle uyumlu tasarımlarda tercih ettiğimiz materyaller ise yüksek kalite standartlarına göre değerlendiriliyor. ‘’Bugün aldım yarın söküldü’’ derdinden de seni kurtarıyoruz. Teknoloji ve işçilik unsurlarını ileri seviyeye taşıdığımız ürünler, tatil planlarına eşlik etmeye aday. Haşema çeşitleri arasından seçim yapmaya karar verdiğin takdirde, hayalini yansıtan birçok ürün elinin altında. Haşema fiyatlarını incelerken bazı faktörleri de göz önünde bulundurman oldukça önemli. Çünkü haşemalar tek seferlik giyilen alternatifler değil. Bu doğrultuda tesettür mayolarının kumaş yapısı, tasarım kalitesi, hafifliği, aksesuar detayları fiyat aralığının şekillenmesinde aktif rol oynuyor. Tüm haşema modellerinin kalitesini ön plana çıkaran işçilik kısmı ise etiketlerin belirlenmesine yön veriyor. Böylece sana da fazlasıyla model seçme hakkı doğuyor. İşte, alışverişin en keyifli kısmı da bu olsa gerek! Her sezon yenilikten ödün vermeden hazırladığımız haşema parçalarını oluşturan tunik, tayt, pantolon, bone, eşarp gibi ürünlerimizde sana enerji verecek zevkli tasarımlar mevcut. Muhafazakâr giyim alanında göz alıcı bir etki yaratan tesettür mayolarımız, farklı yaş grubuna da hitap ettiği için senin ve herkesin takdirini kazanma aşamasında oldukça başarılı. Peki, indirimli fiyat avantajlarını takip ederek bütçene uygun bir alışveriş keyfinin tadını çıkarmak istemez misin?


Starinci Tasarımları ile Fark Yaratın!

Her zaman şık görünmeyi seven tesettür modası tutkunlarına hitap eden Starinci, geniş ürün yelpazesiyle giyimde arzuladığın zarafet vurgusunu gerçeğe dönüştürüyor. Haşema modellerinde geliştirilen hızlı kuruyan kumaş özelliği, gün içerisinde gerçekleştirmek istediğin hareketleri özgürce destekliyor. İster denizden veya havuzdan çıkıp güneşlen istersen plajda ufak bir gezinti yap; cıvıl cıvıl haşema çeşitleri sayesinde zarif ve şık görünmen mümkün. Hatta, üzerindeki tesettür mayonun günlük hayatta kullandığın bir parça olduğunu zannedebilirler! Klasik modellerin yanı sıra çizgili, geometrik desenli ya da kontrast renk uyumlu haşema seçenekleri, stiline uygun şekilde tercih yapmana yardımcı oluyor. Günlük giyim tarzının yansımalarını görebileceğin birçok model, yeni sezon trendlerinin hâkim olduğu ürün yelpazemizde yer alıyor. Yaz aylarının yarattığı enerjiyi hissetmeni sağlayan tasarımlar arasında tam veya yarı kapalı haşema çeşitlerinin yanı sıra kolsuz takım alternatifleri de var. Bulunduğun ortamda stilinle dikkat çekmek ve ‘’Mekânın en şık kadını geldi!’’ havasını yaratmak istiyorsan, birçok beden seçeneğinin bulunduğu tasarımlar değerlendirilmeye değer. Ayrıca çeşitli boy alternatiflerinin mevcut olduğu tunik, tayt, pantolon gibi parçalarla beraber haşema kombinini eksiksiz hale getiren bone seçeneklerini de mutlaka incele! Renk ve model çeşitleriyle zarif görünümünü yansıtan haşema modellerini tercih ederken, vücut yapınla uyumluluk gösteren stillere yönelerek şık bir tesettür giyim stili yaratmanın keyfini yaşa!


 
Etiketler: Haşema Nedir? Çeşitleri Nelerdir? - Starinci
Nisan 23, 2022
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR