Çabuk ve Kolay Kuruyan Tesettür Mayo Çeşitleri

Tesettur-mayo

Çabuk ve Kolay Kuruyan Tesettür Mayo Çeşitleri

Yaz aylarını daha keyifli hale getiren tesettür mayolar, kadınların severek kullandığı giyim ürünlerinden biridir. Yüzmeyi sevenler için özel olarak tasarlanan onlarca model, kadınların beğenisini kazanır.  Çabuk ve hızlı kuruyan tesettür mayo modelleri hem işlevi hem de tasarımıyla ön plana çıkar.   Sudan çıkan insanların ortak derdi üzerindeki mayoların uzun süre ıslak kalması ve ağırlık hissi yaratmasıdır. Bu problemi minimuma indiren  hızlı kuruyan haşema  çeşitleri, yaz aylarını çok daha kuru geçirmenizi sağlar. Üstelik modern giyim anlayışıyla harmanlanan haşemalar, tesettürlü kadınların düşünce yapısına uygun olarak tasarlanır. Bu sayede içinde kendinizi rahat hissedebileceğiniz ve giymekten keyif alacağınız harika haşemalar ortaya çıkar. Hızlı kuruyan haşemalar ince düşünülmüş detaylar ve özel kumaşlarıyla her dönem ilgi görür. Siz de hızlı kuruyan haşema modellerinden birini tercih ederek doyasıya yüzebilir, plaj aktivitelerinizi çok daha rahat bir şekilde yapabilirsiniz.

Su Tutmayan Haşema Kumaşı Nasıldır?

 

Yaz aylarında tesettürlü kadınların vazgeçilmezi olan çabuk kuruyan haşemalar kullanımı oldukça rahat modellerdir. Haşemaların rahatlığı, kaliteli ve kuruyan kumaşından gelir.  Haşema kumaşı hızlı kuruma ve su tutmama gibi opsiyonlara sahiptir. Su tutmayan kumaşlar, sudan çıkar çıkmaz yaklaşık 30 saniye içerisinde kurur.  Bunun nedeni kumaşın su çekmeyen kaygan ve ince bir yapıya sahip olmasıdır. Sudan çıktığınız andan itibaren su birikintilerini üzerinizden uzaklaştıran haşemalar, dalgıç kumaşlardan yapılır.  Scuba kumaş olarak da bilinen dalgıç kumaşlar, sıkı örgü yapısına sahiptir. Bu sayede uzun saatler su içerisinde kalsanız bile kumaş içerisine işlemez. Sudan çıktığınızda hemen kuruyabilen dalgıç kumaşların yapısı da oldukça özeldir. Dalgıç kumaşlardan yapılan haşemalar esnek yapısıyla gün içindeki aktivitelerinizi özgürce yaşamanızı sağlar. Üstelik kolayca şekil alabilen kumaşlar, vücuda yapışmaz. Denizden çıktığınız andan itibaren kolaylıkla kullanabileceğiniz dalgın kumaşlı haşemaların, vücudu en az bir beden küçülttüğü söylenir. Bunun nedeni sıkı örme tekniği ile üretilen modellerin vücudu toplaması ve fit durmasıdır. Hem hızlı kuruyan hem de tarzınızı yansıtan haşema modelleriyle siz de yazın heyecanına eşlik edebilirsiniz.  

 

Yaratıcı Tasarımlarla Öne Çıkan Su Tutmayan Haşemalar

 

Tarzından ödün vermeyen kadınlar daime şık görünmek ister.  Rengarenk desenlerin parladığı, iddiali çizgilerin ön plana çıktığı haşema modelleri, alışılmış mayo algısını baştan yazar.  Siyahtan beyaza, sarıdan  kırmızıya tüm renk tonlarını sahiplenen haşemalar, tarzınıza hitap eden canlı renkleriyle  dikkat çeker. Tek renk şıklığının yanı sıra kontrast ve ton sür ton renklerin bir arada bulunduğu  haşemaları da tercih edebilirsiniz.  Toprak tonlarının ya da zıt renklerin bir araya gelmesiyle oluşan onlarca model, yaza dair renkli mi renkli anılar oluşturmanızı sağlar.  Üstelik haşemaların  renkleri kadar desenleri de kendine hayran bırakır. Doğadan esinlenerek tasarlanan modeller,  tropikal desenleri ve yaprak motifleri ile göz alıcı bir güzellik kazanır.  Hayvan figürlerinden geometrik desenlere kadar uzan geniş tasarım yelpazesi, yaza damgasını vurur. Trendleri takip eden modeller ile siz de yenilikçi tasarımları üzerinizde taşıyabilirsiniz.  Her zevke ve yaşa hitap eden haşemalar, yatay ve dikey çizgilerle çok daha modern bir görünüm yaratır.  Mongo çizimlerinden çiçek desenlerine kadar onlarca haşema, tesettürlü kadınların beğenisine sunulur. Siz de içinizdeki ışığı yansıtan haşemalarla yaz aylarını dolu dolu geçirebilir, havuzda ve  plajda kendinizi rahat hissedebilirsiniz. 

 

Farklı Tarzlara Uyum Sağlayan Haşema Modelleri   

 

Yaz modasını oluşturan hızlı kuruyan haşemalar, yelekli ve tunikli gibi farklı tasarımlara sahiptir. Tunikli modeller tesettürlü kadınların severek kullandığı heşema çeşitleridir. Günlük giyimin rahatlığını yansıtan tunikli modeller, pantolon ve üstten oluşur. Pantolonun bel kısmı lastiklidir. Bu sayede kolaylıkla giyilip çıkarılabilir. Tunik ise genellikle dize kadar uzanan bir yapıya sahiptir.  Tunikli modellerin yanı sıra yelekli haşema modelleri de mevcuttur. Yelekli heşamalar fermuar ya da düğme gibi aksesuarlara sahiptir. Bu sayede dilediğiniz zaman mayonuzdan ayırabilir, dilediğiniz zaman kullanabilirsiniz.   Her zaman iyi görünmeyi seven kadınlar için tasarlanan haşemalar, elbiseli olarak da üretilir. Elbise haşeme modelleri tek parça şıklığını üzerinize yansıtır. Çabuk kuruyan elbise haşemalar rengarenk desenleri ve motifleriyle kadınların beğenisini toplar.   Bu sayede kendinizden ödün vermeden  rahatça vakit geçirebilirsiniz.

 

Hızlı Kuruyan Haşema Seçerken Nelere Dikkat Edilmelidir?

Her kadının hayali ne giyerse giysin üstüne yakışan ve bir o kadar rahat olan bir kıyafete sahip olmaktır. Konu yaz ayları olunca bu istek daha da artar. Denizden sonra üste yapışan mayolar, kurumayan giyim ürünleri hem su içinde hem de dışında hareketinizi kısıtlar. Bu nedenle haşema seçimi oldukça önemlidir. Çabuk kuruyan haşemalar birbirinden ayıran küçük nüanslarla alternatif sayınızı artırır.  Birkaç püf nokta ile onlarca model arasından en doğru seçimi yapabilirsiniz. Haşema seçiminde dikkat edilmesi gerekenlerden biri modellerin bedenidir. Hızlı kuruyan haşemalar X, XS, M ve L gibi farklı beden  yapılarına sahiptir.  Bedeni küçük veya büyük haşemalar kullanım aşamasında  birtakım problemleri beraberinde getirir. Bu nedenle bedeninize uygun olan bir modeli seçmelisiniz. Haşemaların rengi, tasarımı da oldukça önemlidir. Tarzınızı yansıtan modeller, yaz boyunca biriktirdiğiniz fotoğrafları çok daha güzel kılar.  Seçim yaparken yorumlar bölümünden de destek  alabilirsiniz. Haşema modelleri yorum bölümünü inceleyerek  edenyimli kullanıcıların fikirleri sayesinde daha doğru bir seçim yapabilirsiniz.

En Hızlı Kuruyan Kumaşlarla Üretilen Tesettür Mayolar Starinci'de

Hızlı kuruyan tesettür mayo çeşitlerini bir araya toplayan Star İnci,  kaliteli ürünleriyle ön plana çıkan nadir markalardan biridir. Tesettürlü kadınların sesine kulak veren Star İnci, rahat ve kullanışlı ürünleri kullanıcıların beğenisini sunar. Onlarca alternatifle binlerce kadına ilham olan marka, yaz aylarını çok daha eğlenceli geçirmenizi sağlar.   Desenleri, renkleri ve özellikleri farklı onlarca model,  her yaştan insana hitap eder. Üstelik hızlı kuruyan heşemalar, bütçe dostu fiyatlarla sunulur.   Hızlı kuruyan haşema fiyatları modellerin özelliklerine göre değişiklik gösterir. Kumaş ve tasarım fiyatı belirleyen önemli faktörlerden biridir. Siz de  Star İnci aracılığıyla ihtiyacınız olan tesettür mayolarına ulaşabilir, avantajlı fiyatlarla sahip olabilirsiniz.

 

 

 

Etiketler: Çabuk Ve Hızlı Kuruyan Tesettür Mayo Çeşitleri
Mayıs 06, 2022
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR