Tesettür Mayo Bakımı Nasıl Yapılır

Tesettur-mayo

 

Tesettür Mayo Bakımı Nasıl Yapılır?

Denizin ve havuzun keyfini çıkarman için tasarlanan haşema modellerimiz, malzeme yapısından dolayı oldukça konforlu ve hijyenik. Tatil dönüşü bavulları boşaltıp yıkaman gerekenleri ayarlarken, tesettür mayonun bakımına daha çok özen göstermelisin. Çünkü havlu, tişört, eşofman gibi parçalar klasik yıkama işlemleriyle kısa sürede temizlenebilir. Peki, haşema bakımı neden dikkat ister? Tesettür mayoları diğer tekstil ürünlerinden ayıran özellikler nelerdir? Bunların açıklamasına detaylı bir şekilde girmemiz gerekir. Böylelikle büyük hevesle ve uygun fiyatla aldığın haşema ile seni kimse ayıramaz. En temiz ve eski yöntem olan ırmak kenarında yıkama yapamayacağın için evinde uygulayacağın yöntemler işe yarayacaktır. Haydi, haşemalara ne tür bakımlar yapılır öğrenme vakti!

Haşema Bakımı Nasıl Olmalı?


Güneşin "Merhaba, yaz bitene kadar buradayım!" demesiyle birlikte hepimizin içi kıpır kıpır olmaya başlar. Bu sevinç seni deniz, kum, plaj, havuz vs. hayalleriyle beraber birtakım planlar yapmaya sevk edebilir. Yaz günlerinde yapacağın giyim alışverişinde nelere yer vereceksin? İnce kumaşlı badiler, gömlekler, tunikler ve tiril tiril elbiseler… Ooo sandalet de şapka da tamam. Peki, kendini serin sulara atarken ne giyeceksin? Haşema değil mi? Tesettür modasının zengin koleksiyonları arasından geniş bir yelpazede sunduğumuz modeller plaj kıyafeti ihtiyacını ve şık giyinme arzunu bir araya getiriyor. Çiçek, puantiye, geometrik ve şal desen gibi detayların yanı sıra yarım ve tam kapalı ürünlerde yer alan pelerin, volan ve fırfır gibi özelliklerin, günlük yaşamda sahip olduğun stil ile uyumlu olmasını istemez misin? Tabii ki istersin, çünkü cıvıl cıvıl giyinmek çoğu zaman vazgeçilmez hissettirir. Bu arada sadelikten yana bir tarz benimseyen kadınları yansıtan modern ve cool görünümlü haşema tasarımlarımız da görülmeye değer! Tatil için gerekli alışveriş adımlarını tamamladın ve yazın tadını çıkarmaya başladın. Keyifle geçen dinlenme sürecinden sonra günübirlik ya da uzun süreli gittiğin tatil dönüşünde ise temizlik işlemlerine başladın. Kıyafetler, havlular, eşarplar yıkaması en kolay ürünlerdir. Peki, büyük bir beğeni ile aldığın haşema bakımının nasıl olacağı hakkında fikrin var mı? Yoksa diğer giysilerin gibi tesettür mayonun da yüksek derecede yıkanacağını mı sanıyorsun? Hijyen sağlamak adına kullanılan, ağartıcı türü kimyasalları aklından dahi geçirme! Eyvah, sakın böyle hatalar yapma! Çünkü yüksek kaliteli ve hassas yapılı haşemaları, muhafazakâr
giyimli kadınların isteği doğrultusunda özenle üretiyoruz. Kumaş teknolojisinden tasarım detaylarına kadar senin hayalini ve rahatlığını yansıtan uygulamalar yapıyoruz. Bu nedenle haşema bakımında yıkama talimatına mutlaka uymalısın. Böylelikle verdiğin paralar tek seferlik bir ürün için olmayacak. Ayrıca özel kumaşlı tesettür mayoların yoğun güneş altında kurutulmaması gerektiğini de unutma!

 

 

Haşema Bakımında Dikkat Edilmesi Gerekenler


Satın aldığımız bir ürünü uzun süre kullanmak hep önceliğimiz olmuştur. Haşemanı diğer kıyafetlerin gibi özenle yıkayarak her yaz döneminde yeni alınmış gibi giyebilirsin. Hem yıkama hem de kurutma işlemlerinde göstereceğin performans, kaliteli ürün deneyimi yaşamana imkân verecek. Tesettür mayo bakımı yaparken nelere dikkat edebilirsin? sana madde madde açıklıyoruz:

● Belirttiğimiz gibi yıkama talimatı uyulması gereken ve doğruları yansıtan bir kitap gibi değerlidir. Uygulayacağın farklı bir işlem, plaj giysisine elveda demene neden olabilir.
● Denizdeki tuzun veya havuzdaki klor maddesinin haşema üzerinde kalması, kumaş özelliğinin yitirilmesine doğru gider. Sen de ister deniz ister havuz, hangisi olursa olsun sudan çıktıktan sonra haşema üzerindeyken duş almalısın.
● Tesettür mayonun dokuma özelliğini koruyabilmesi için bakım ürünleri kullanımında dikkatli ol! Koruyucu güneş kremleri, klor, tuzlu su vs. kumaş ile temas haline geçer geçmez haşemanı teslim alır. Bu durum ise kumaşta problemlerin oluşmasına yol açar.
● Tatil mekânından odana çekildiğin ya da gün içerisinde eve dönüş yaptığın zaman diliminde, tesettür mayonu poşet içerisinde ya da ıslak bir halde bırakma. İç içe geçmiş ve yoğun bir nemin ortaya çıkmış olması, kumaşın hem kötü kokmasına hem de yapısında yıpranmaların ortaya çıkmasına zemin hazırlar.
● Haşema temizliğinde en temiz yöntem, su ve sabun tercih etmek. Böylece mis gibi olan plaj kıyafetini dilediğin vakit, gönül rahatlığıyla kullanabilirsin.
● Peki, sabunun ve suyun hijyeninden nasibini alan haşemanı yıkarken başka neler yapman gerekiyor? Bu adım ise çok önemli! Sıcak su önermiyoruz, çünkü elastik yapının bozulma ihtimali oldukça yüksek. Ayrıca haşemanın formu da kısa sürede bozulabilir.
● Son olarak önereceğimiz uygulama, tesettür mayonu duruladıktan sonra sıkma işlemi yapmadan, aşırı güneş ışınlarına maruz bırakmadan sererek kurutmak olacak. İşte, haşemanın bakımını yaparken bilmen ve özen göstermen gereken hususlar sadece bunlar!

 

Starinci Mayo Uzun Yıllar Seninle!


Yüzüne yansıyan sıcaklığı, serin sularla birleştirmek ne kadar da keyifli olur değil mi? Havuzda ya da denizde eğlenceli anlar yaşayacağını hayal ettiğini tahmin edebiliyoruz. Muhafazakâr görüşte olan kadınlara yönelik hazırlanan tasarımlar, profesyonel ekibimiz ile hayat buluyor. Renkli, desenli ya da sade; hangi tarza sahip olursan ol, Starinci koleksiyonunda her daim beğeneceğin bir ürün var. Şıklığın estetikle harmanlandığı tasarımlarımız hem ergonomik ölçülerde hem de fonksiyonel özelliklerde. Hayat akıp giderken, herkesin ortak eğlence alanları olan deniz ve havuz mekânlarında şık görünümlü tesettür mayolar giyebilirsin. Sahil, kum, plaj, güneş, havuz ve deniz seni bekliyor. Haydi hem vücuda yapışmayan hem de tesettür modasına dair trendlerden oluşan modelleri inceleme vakti geldi!

Etiketler: Tesettür Mayo Bakımı Nasıl Yapılmalı
Nisan 29, 2022
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR